Pozdravljeni skrbniki in lastniki živali!

 

Moje ime je Bogdana Jeretin. Po osnovni in srednji šoli sem zaključila študij kemijske tehnologije. A ljubezen do živali je bila v meni prisotna že od otroštva, saj je od mojega rojstva naprej pazil name nemški ovčar Ero. Tudi kasneje sem bila vedno obdana z živalmi. Z leti je v meni rasla želja po delu z njimi.

Z bioresonančno terapijo sem se srečala, ko sem dobila v oskrbo višavko z nezdravljenimi alergijami. Ob klasičnem veterinarskem zdravljenju sva obiskovali tudi odlično bioresonančno terapevtko. Uspešno sva odpravili večino alergij in se spopadli celo z malasezijo.

Način zdravljenja me je navdušil do tolike mere, da sem se odločila postati tudi sama bioresonančna terapevtka za živali in jim na tak način pomagati do boljšega zdravja. Sledila je nabava aparata Bicom 2000 in začetna individualna šolanja. Nato sem zaključila še uvodni seminar. S tem moje izobraževanje na področju bioresonančne terapije za živali nikakor ni zaključeno, sledi še veliko vsakoletnih izpopolnjevalnih predavanj in seminarjev.