Kaj je bioresonanca?

To je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki spada tako kot npr. akupunktura in homeopatija medkomplementarne oblike terapije. V medicini se uporablja že 30 let, v veterini pa približno 10 let. Metoda temelji na najnovejših dognanjih v biofiziki in kvantni fiziki.

V dolgoletnih raziskavah so dokazali, da vsaka snov, vsaka celica, del telesa, bakterija, itd., niha. Ta nihanja se pri diagnostiki in terapiji s pomočjo elektrod »zajamejo« ter vodijo v aparat. Tam se s pomočjo posebnega filtra spremenijo v ti. terapevtska nihanja, ki jih s pomočjo druge elektrode vrnemo v telo. Telo na ta način vzpodbudimo, da začne postopek samoharmonizacije. Terapija je primerna za velike in majhne, za mlade in stare, za pernate in kosmate živalce ter je popolnoma neboleča.

Vsako živo bitje, tako tudi živali imajo sposobnost samouravnavanja ravnovesja v telesu. Vendar pri dolgotrajnih obremenitvah oslabi imunski sistem. Tako se sposobnost telesa, da samo poskrbi za ravnovesje, zmanjša ali celo popolnoma izgine. Vsaka snov seva energijo, ki ima točno določeno, zanjo značilno frekvenco. Ker celice v telesu med seboj komunicirajo tudi s pomočjo teh frekvenc, jih lahko frekvence škodljivih snovi pri tem zmotijo. Takrat se lahko pojavijo različne težave, ki so bolj ali manj izrazite. S pomočjo BICOM bioresonančnega aparata zajamemo tako frekvence telesa, kot moteče frekvence. Tako lahko ugotovimo  katere obremenitve so prisotne in kateri organi so prizadeti. Frekvence, ki jih pri terapiji zajamemo, vodimo v aparat, kjer jih spremenimo v terapevtske frekvence. Te nato vrnemo v telo živali, kjer spodbudijo telo, da znova začne s samouravnavanjem. Terapija je popolnoma neboleča in brez stranskih učinkov. Pojavi se lahko povečana potreba po pitju, zaspanost in utrujenost. V redkih primerih lahko pride do začetnega poslabšanja Vse te težave običajno hitro izzvenijo.

Težave, pri katerih lahko pomagam vašemu ljubljenčku:

  • alergije (na hrano, cvetni prah, pršice, zdravila, okoljske strupe…),
  • problemi s prebavo,
  • težave s kožo (ekcemo, "hot spot", vnetja tačk...),
  • razne obremenitve (z elektrosmogom, težkimi kovinami, cepivi...),
  • obolenja ledvic, jeter, žolča,
  • starostne težave,
  • bolezni dihal,
  • in še veliko več!

 

Poudariti pa je potrebno, da bioresonanca ne dela čudežev. Ob akutnih težavah, pa tudi ob kroničnih, se najprej priporoča obisk veterinarja.