Vaša vprašanja

Kako svojega ljubljenčka prijavim na testiranje ali terapijo?

Najbolj enostaven način, da se dogovorite za termin bioresonančnega testiranja ali terapije je, da me pokličete na tel.št. 031 302 092. Lahko mi tudi pišete na e-mail,  ali me kontaktirate preko kontaktnega obrazca, kamor lahko vpišete svoje želje ali vprašanja glede bioresonančnega testiranja in terapij. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako bioresonanca deluje?

Vsaka snov, vsaka celica, del telesa, bakterija, itd., niha. Ta nihanja se pri diagnostiki in terapiji s pomočjo elektrod »zajamejo« ter vodijo v aparat. Tam se s pomočjo posebnega filtra spremenijo v ti. terapevtska nihanja, ki jih s pomočjo druge elektrode vrnemo v telo. Telo na ta način vzpodbudimo, da začne postopek samozdravljenja. 

Ali terapirate tudi hlevske živali?

Bioresonančna terapija je primerna za vse živali. Redno izvajamo bioresonančne terapije samo za hišne živali in konje. Za vse ostale živali pa samo po dogovoru.

Izvajate terapije na vašem ali našem naslovu?

Ker prostor za izvajanje bioresonančnih terapij  še urejamo, trenutno pridem k vam na dom. Z mesecem majem bom terapije izvajala na naslovu Lackova cesta 78a, razen izjemoma, ko bo za žival bolje, da bi terapija potekala v domačem okolju. Bioresonančne terapije za konje izvajam izključno na vašem naslovu.  

Lahko ugotovite še neznan izvor težav mojega ljubljenčka?

Bioresonanca na osnovi nihanja prepozna skrite obremenitve telesa, npr. težke kovine, različne alergene, elektrosmog, itd., ki so pripeljali do težav. S pomočjo testnih ampul, programov, ki so že shranjeni v aparatu in vzorcev hrane, prahu, šamponov ipd., ki jih prinesete zraven, lahko ugotovimo, kaj povzroča težave, ki preprečujejo kvalitetno življenje vašega ljubljenčka.

Lahko izvedete bioresonančno terapijo, če je žival nemirna/prestrašena/agresivna?

Živali zelo pozitivno reagirajo na bioresonančno terapijo. Po začetnem nezaupanju, strahu ali nervozi, se jih večina umiri in uživa v terapiji.